CONDITII DE LIVRARE

POLITICA de LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii si confirmarea platii. (intre 24 si 72 h de la plasarea comenzii)

Costurile de livrare:

1.1 Pentru colete cu o greutate mai mica de 8 kg:

  • 24 lei livrare națională în aria de acoperire, pentru comenzi mai mici de 190 lei 
  • 22 lei livrare în zona București – Ilfov, pentru comenzi mai mici de 190 lei

1.2. Pentru colete cu o greutate mai mare de 8 kg:

Se percepe un cost suplimentar de 1,2 lei/kg.

Aceste costuri se vor adăuga ulterior la documentele de plata

În conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online lusowines este de maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.
În cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, ATLANTIC SEAFOOD HOUSE SRL se obliga sa trimita produsele comandate in 2 zile de la data in care au fost virati banii in contul specificat de Vanzator. În cazul neindeplinirii acestei obligatii, Vanzatorul va returna suma in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin telefon sau e-mail.

Depunem eforturi sustinute pentru integrarea a cat mai multe solutii de livrare, alegerea celei mai bune optiuni fiind la latitudinea Clientului.

În cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare,  ATLANTIC SEAFOOD HOUSE SRL va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dvs. pentru definitivarea comenzii. În cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Valoarea finala a transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator dar va fi adusa la cunostiinta Cumparatorului in momentul plasarii comenzii. Acceptarea comenzii inseamna acceptarea costului de transport si al costului bunurilor solicitate.

 

Conditii de TRANSPORT - AMBALARE

În afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. In acest sens, in anumite cazuri si pentru anumite comenzi speciale, este posibil sa apara costuri suplimentare de ambalare, ce vor fi communicate Clientului inainte de trimiterea marfurilor.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.